Anlægsgartner i København og på Amager

Anlægsgartner København og Amager

Ring: 27 63 31 14 Skriv besked

Døgnservice: 27 63 31 14

Anlægsgartner Amager og København

Frank Pedersen arbejder som anlægsgartner København og på Amager og har stor erfaring med haveanlæg og etablering af grønne områder for såvel virksomheder som private. Frank P er også autoriseret kloakmester og regnvandskonsulent og kan dermed udføre anlægsarbejder, der tager højde for skybrud og mindsker risikoen for oversvømmelser i tilfælde af store mængder nedbør. Har du brug for hjælp fra en anlægsgartner Amager eller København er du kommet til det rette sted!

Nyanlæg og haveanlæg København, Frederiksberg m.m.

Et af specialerne hos Frank P. og hans medarbejdere er etablering af nyanlæg og haveanlæg, bl.a. i København og resten af området omkring og i nærheden af hovedstaden. Vi kan både hjælpe dig med renovering af dit eksisterende haveanlæg og med at få planlagt og etableret noget helt nyt.

Ring til os på 27 63 31 14, hvis du vil høre mere, eller skriv til os via formularen herunder:

Uforpligtende tilbud

Jeg er ikke en robot
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Vi hjælper dig til drømmehaven

Drømmer du om at få anlagt en dejlig have helt fra bunden, eller trænger din eksisterende have til en omlægning? Vi renoverer og nyanlægger haver i alle størrelser og stilarter. Vi laver nye terrasser, lægger sten og fliser, opsætter hegn, planter nyt og alt det andet, der skal til, for at din have bliver lige, som du gerne vil have den.

Du er med hele vejen

Som anlægsgartner København er grundlaget for vores arbejde altid dialogen med kunden – dig. Vi udfører alle vores opgaver med fokus på kundens tilfredshed, og derfor er det kun naturligt for os, at du er med på sidelinjen hele vejen igennem projektet. Hvis der skulle dukke uforudsete udfordringer eller spørgsmål op hen ad vejen, er du den første, der får besked, og vi sørger for, at du hele tiden er helt med på, hvordan projektet skrider frem.

Flot terrasse med brolægning

Haveanlæg København – med øje for kvalitet og detaljer

Frank Pedersen er ikke en hvilken som helst anlægsgartner. Vi skiller os ud ved at være særdeles punktlige, fleksible og kvalitetsbevidste. Hos os ved du som kunde altid, hvordan projektet vil forløbe, og du ved, at der er fuldt styr på teknikker, udstyr og valg af materialer. Når vi planlægger anlægningen af haven, har vi øje for alle de små detaljer, der gør den store forskel, og for kvaliteten af de materialer, vi vælger. Tilsammen giver dette de flotteste og mest holdbare resultater.

Mange års erfaring som anlægsgartner Amager

I mere end 11 år har vi arbejdet med haveanlæg i Frederiksberg, København og omegn, og vores medarbejdere er alle faglærte og professionelle med god erfaring. Vi går meget op i at tænke nyt og være fleksible samtidig med, at vi respekterer kvaliteten, kunden og et veludført stykke håndværk. Denne måde at arbejde på har bragt os til hvor vi er i dag, og vi er glade for altid at kunne levere flotte haveanlæg og nyanlæg til vores kunder.

 

Kontakt

Få et uforpligtende tilbud

"*" indikerer påkrævede felter

Jeg er ikke en robot
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Skriv til os

Ring til os