Anlægsgartner Hellerup – Gentofte – Lyngby

Døgnservice: 26 79 53 68

Høj kvalitet og holdbare resultater

Det vigtigste for os er vores kunders tilfredshed, og derfor kan vi udføre lige det anlæg, som du ønsker til din have. Vi udfører arbejdet i så høj kvalitet så muligt og gør kun brug af de bedste producenter og leverandører, sådan at vi leverer et flot resultat, som kan nydes i mange år fremover.

Mange års erfaring med anlægsarbejde

Vi har mange års erfaring som anlægsgartner i bl.a. Hellerup, Lyngby og Gentofte med forskellige haveanlæg og anlægsopgaver, hvilket betyder, at vi er rustet til at klare alle mulige opgaver. Vores erfaring gør det også muligt at rådgive vores kunder om for eksempel fliser, græs, buske, anlægsløsninger og meget andet.

Uforpligtende tilbud

Samarbejde med andre specialister

Hos Frank Pedersen udfører vi flotte haveanlæg i bl.a. Hellerup, Gentofte og Lyngby. Vi har mange års erfaring, ligesom vi har et tæt samarbejde med andre specialister indenfor byggebranchen. Det betyder, at vi er i stand til at tilbyde løsninger udover vores eget fag, hvad end det gælder en stor eller lille opgave. I alle vores opgaver er det vigtigste for os kundetilfredsheden, og derfor går vi ikke fra en opgave, før du som kunde er helt tilfreds.

Nytænkning og fleksibilitet

Vi har arbejdet med haveanlæg i mere end 11 år og motiveres af at tænke nyt og komme frem til de bedste løsninger for vores kunder. Vi arbejder målrettet mod at være vores kunders foretrukne firma, når haven skal fornyes eller gårdmiljøet skal friskes op, og vi er fleksible og åbne omkring hele arbejdsprocessen. Kunden er altid den første, der får besked, hvis der dukker udfordringer op undervejs, og på den måde er kunden med hele vejen fra start til slut.

Kontakt din anlægsgartner i Gentofte, Hellerup og Lyngby

Hvis det er på tide, der sker noget nyt og flot i haven, er vi de rigtige at gå til. Vi kan både efterleve dine ønsker og rådgive, hvis du er i tvivl om, præcis hvad du ønsker dig. Lyder det interessant, skal du være mere end velkommen til at kontakte os direkte på telefon 26 79 53 68 .

 

Kontakt

Få et uforpligtende tilbud

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Skriv til os

Ring til os