Rottebekæmpelse af rotte i rør

Rottebekæmpelse

Ring: 27 63 31 14 Skriv besked

Døgnservice: 27 63 31 14

Frank P. er specialist i rottebekæmpelse for både private og erhverv. Kontakt os, hvis der er tegn på rotter i eller omkring bygningen.

Der er rotter overalt i Danmark, og hvis de finder mulighed for det, flytter de ind i huse, på loftet, i kældre og i skrotbunker. Tegn på rotter i eller i nærheden af huset er rotteekskrementer (brune/sorte, cylinderformede og ca. 6 milimeter tykke og 17 milimeter lange), en skarp lugt af kloak og ekskrementer samt rumsteren, gnavelyde og ‘rotteskrig’. Udendørs kan rotter afsløres af ‘umotiverede’ huller i jorden – det vil sige runde huller, hvor der ikke er en jordbunke i nærheden, tæt på kloakdæksler eller husets fundament. Synkende asfalt og fliser kan også være tegn på, at rotterne færdes i området.

Vi løser problemet der, hvor det er opstået

Rotterne er primært i kloakkerne – og der skal de blive. Hvis der er rotter omkring huset er det tegn på, at der er enten brud eller utætheder på kloakken, og her kan Frank P. hjælpe. Vi sørger for at lokalisere og udbedre problemet der, hvor det er opstået.

Rotter kan udøve store skader på installationer og bygninger, og deres ekskrementer udgør en alvorlig smittefare for sygomme som salmonella og leptospirose, der kan have dødelig udgang. Det er derfor vigtigt at reagere øjeblikkeligt, hvis der er mistanke om eller tegn på rotter.

Uforpligtende tilbud

Jeg er ikke en robot
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Hos Frank P. tilbyder vi rottebekæmpelse til både private og erhverv. Den mest effektive måde at sikre et rottestop er ved at tage hånd om problemet, hvor det er opstået. I løbet af de mange år, vi har arbejdet med kloak, har vi set mange forskellige eksempler på, hvordan rotter har kæmpet sig vej ind og er blevet en plage i huset.

Forskellige muligheder for rottebekæmpelse

Der findes mange forskellige måder og monteringer, som kan bruges til at foretage rottebekæmpelse. En af de mange muligheder der findes for at komme rotteproblemet til livs er eksempelvis at montere et rottestop. Det er blot en metode af flere, og vi sørger selvfølgelig for at afdække hele problemet, så vi sammen kan finde ud af, hvad den bedste løsning for dig er.

Vi gennemgår mulighederne sammen

Vi gennemgår altid problemet med dig, og med udgangspunkt heri kan vi finde en løsning på problemet. Der er heldigvis mange forskellige foranstaltninger til rottebekæmpelse, og de findes også i mange forskellige prisklasser. Nogle ting er det nødvendigt at gøre for at slippe af med problemet – og andre ting kan man gøre for en endnu mere holdbar og sikker løsning. Alt dette gennemgår vi naturligvis med dig.

Rotter er smittebærere af alvorlige sygdomme, og det er derfor vigtigt at reagere omgående, hvis man observerer rotter omkring sin ejendom. Der er dog et par ting, du selv kan gøre for at forebygge problemer med rotter. Du kan blandt andet:

  • Vedligeholde dine stikledninger til kloaksystemet
  • Undlade at friste rotterne med madrester og andet spiseligt affald
  • Montere rottespærrere i afløbsrørene

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om forebyggelse og bekæmpelse af rotter.

Rottekasse til at fange rotter

Anmeldelsespligt ved rotter

Husk, at alle borgere i Danmark har pligt til at anmelde rotter direkte til de kommunale myndigheder. Hvis du ser rotter eller bare har mistanke om rotter, har du altså pligt til at melde det til kommunen. I de fleste tilfælde skal du henvende dig til teknisk forvaltning. Pligten gælder alle borgere, uanset om du er grundejer eller lejer. Bor du til leje, er det altså ikke nok at informere viceværten eller varmemesteren. Du kan anmelde rotter via borger.dk.

Brug for vores hjælp? Kontakt os og hør mere

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmålet vedrørende rottesikring. Med rigtig mange års erfaring i bagagen ved vi, hvordan vi løser problemerne, og vores dygtige medarbejdere har stor ekspertise, når det kommer til rottebekæmpelse. Du kan altid skrive til os på frank@frankp.dk eller ringe på 27 63 31 14 , og du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen her på siden.

Har du rotter?

Her er de typiske tegn:

  • Hvis fødevarer, plastposer, papkartoner eller lignende materialer er gennemgnavede, er det et tegn på enten mus eller rotter i huset.
  • Ubehagelig lugt i huset af kloak eller ekskrementer, da rotterne kan komme fra et brud på kloakken.
  • Rotternes udgang fra kloakken kan komme til udtryk via huller i fliserne, græsset eller sammenstyrtning ved kloakledningen.
  • Lyde, puslen og skrig fra loftet eller i væggene.
  • Synlige mørkebrune/sorte ekskrementer på 5 mm x 10-15 mm. De er markant større end musens ekskrementer.

Et problem, der vokser sig større

Det er vigtigt at handle, så snart man opdager rotter på ejendommen. De er natdyr, og kan derfor allerede have fundet sig godt til rette på ejendommen i lang tid, før de opdages. Rotter kan formere sig fra kun et enkelt par til over 850 nye rotter på bare et enkelt år. Udover de formerer sig hurtigt, bliver de også op til 29 cm lange. De lever af korn, men er desværre ikke kræsne, så de spiser alt, hvad de kan finde på deres vej, hvis først de er sultne.

Smittebærer af 55 forskellige sygdomme

Foruden at rotterne er sultne, spiser vores mad, lugter samt ødelægger bygningen, så er de også farlige for os mennesker. Rotter kan medføre slemme sygdomme som leverbetændelse, Salmonella og den dødelige Weils syge. De er faktisk smittebærer af op til 55 forskellige sygdomme, og de smitter ikke kun ved direkte kontakt med mennesker. Sygdommene kan også overføres ved, at rotten urinerer på noget, du efterfølgende rører ved. Det er derfor vigtigt at handle med det samme, når du opdager rotter.

 

Kontakt

Få et uforpligtende tilbud

"*" indikerer påkrævede felter

Jeg er ikke en robot
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Skriv til os

Ring til os