OK

rottebekæmpelse

vi løser problemet der, hvor det er opstået

Rotterne er i kloakkerne - og der skal de blive. Hvis der er rotter omkring huset er det tegn på, at der er enten brud eller utætheder på kloakken, og her kan Frank P. hjælpe. Vi sørger for at lokalisere og udbedre problemet der, hvor det er opstået.

Få et uforpligtende tilbud
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer eller din e-mail

Hos Frank P. tilbyder vi rottebekæmpelse til både private og erhverv. Den mest effektive måde at sikre et rottestop er ved at tage hånd om problemet hvor det er opstået. I løbet af de mange år, vi har arbejdet med kloak, har vi set mange forskellige eksempler på, hvordan rotter har kæmpet sig vej ind og er blevet en plage i huset.

Forskellige muligheder for rottebekæmpelse

Der findes mange forskellige måder og monteringer, som kan bruges til at foretage rottebekæmpelse. En af de mange muligheder der findes for at komme rotteproblemet til livs er eksempelvis at montere et rottestop. Det er blot en metode af flere, og vi sørger selvfølgelig for at afdække hele problemet, så vi sammen kan finde ud af, hvad den bedste løsning for dig er.

Vi gennemgår mulighederne sammen

Vi gennemgår altid problemet med kunden, og med udgangspunkt heri kan vi finde en løsning på problemet. Der er heldigvis mange forskellige foranstaltninger til rottebekæmpelse, og de findes også i mange forskellige prisklasser. Nogle ting er det nødvendigt at gøre for at slippe af med problemet - og andre ting kan man gøre for en endnu mere holdbar og sikker løsning. Alt dette gennemgår vi naturligvis med kunden.

Brug for vores hjælp? Kontakt os og hør mere

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmålet vedrørende rottesikring. Med rigtig mange års erfaring i bagagen ved vi, hvordan vi løser problemerne, og vores dygtige medarbejdere har stor ekspertise, når det kommer til rottebekæmpelse. Du kan altid skrive til os på frank@frankp.dk eller ringe på 27 63 31 14, og du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen her på siden.