Kloakservice Greve og Solrød

Kloakservice Greve og Solrød

Lad os hjælpe med kloakservice i Greve og Solrød, når du oplever problemer med kloakken. Vi kommer dig hurtigt til hjælp. Kontakt os i dag, for kyndig problemløsning.

Ring: 27 63 31 14 Skriv besked

Døgnservice: 27 63 31 14

Akut døgnservice

Behøver du akut hjælp i de tidlige morgentimer eller de sene aftentimer, kan du altid være sikker på at kunne finde hjælp hos kloakmester Frank Pedersen. Vi har døgnservice, der yder hjælp hele døgnet rundt, så du kan føle dig tryg. Ring blot til os og få fat i døgnvagten. Så er vi hos dig inden længe.

Det er rigtig ærgerligt at stå med akut opstået skade, især hvis man er alene. Derfor sørger vi altid for at være hos dig hurtigt med en hjælpende hånd.

Kloakrenovering og kloakservice i Greve og Solrød

Vores kloakservice i Greve og Solrød

Når vi kommer forbi og laver kloakservice hos dig i Solrød eller Greve, dækker vi en lang række af opgaver. Herunder gælder slamsugning og spuling af kloak, såvel som TV-inspektion og rottebekæmpelse. Vores ydelser dækker over alle opgaver, der omfatter kloakken.

Derfor kan vi også komme dig til hjælp, hvis der findes skader eller sætning af kloakken. Her vil vores team komme til hurtig hjælp, så problem kan løses, inden det bliver større.

Din kloakmester i Solrød og Greve

Vi har til huse i Greve, men tager gerne den meget korte tur til Solrød, når du har brug for kloakservice. Vores service dækker nemlig alle byer i og omkring København. Derfor kan du også få hjælp, hvad end du befinder dig i Hellerup eller Vallensbæk.

Derudover kan vores kloakmester ikke bare hjælpe med kloakservice i Greve og Solrød, men også anlægsgartneri og brolægning. Det betyder også, at vi laver en flot belægning eller græsplæne, hvis vi har måttet grave op, for at komme til brud eller skader på dine kloakrør. Ring og få hjælp i dag, på telefon 27 63 31 14, eller udfyld vores kontaktformular.

Uforpligtende tilbud

Jeg er ikke en robot
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Kontakt

Få et uforpligtende tilbud

"*" indikerer påkrævede felter

Jeg er ikke en robot
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Skriv til os

Ring til os