Kloakmester orange kloakarbejder

Kloakmester København, Amager og Frederiksberg

Ring: 27 63 31 14 Skriv besked

Døgnservice: 27 63 31 14

Frank P er autoriseret kloakmester og dækker København, Amager og Frederiksberg. Alle former for kloakarbejde og -entrepriser udføres med høj kvalitet og god service.

Alt indenfor kloaketablering og -renovering

Hos Frank P. laver vi alle opgaver indenfor kloaketablering og -renovering og udfører bl.a.:

  • Nylægning, opgravning, reparation og renovering af kloaksystemer
  • Renovering af kloakker uden opgravning (no dig/strømpeforing)
  • Rottebekæmpelse samt røgtest for rotter
  • Anlægning af fedt- og olieudskillere
  • Arbejde med minirenseanlæg, højvandslukkere, pumpebrønde og omfangsdræn samt overfladedræning
  • Entreprenørarbejde som opgravning, støbning af grunde, punktfundamenter mm.

Har du et problem med kloakken? Så tag endelig fat i os, så du kan få det fikset så hurtigt som muligt – vi har døgnvagt og tager telefonen døgnet rundt. Du kan ringe til os på 27 63 31 14 eller udfylde kontaktformularen herunder:

Uforpligtende tilbud

Jeg er ikke en robot
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Kloakmester Amager og Frederiksberg

Autoriseret kloakmester Frank Pedersen dækker hele København og omegn. Har du eksempelvis brug for en kloakmester Frederiksberg, Amager eller resten af København, hører vi meget gerne fra dig. Vores mange års erfaring gør os i stand til at løse stort set alle kloakrelaterede opgaver, så har du brug for hjælp til noget, du ikke ser her på siden, er du meget velkommen til at tage kontakt til os alligevel.

Din personlige service i København og på Amager

Vi yder, som nævnt, en lang række af services, hvad en du behøver en kloakmester på Amager, en brolægger på Frederiksberg eller rottebekæmpelse midt i København. Vores service og ekspertise favner vidt og bredt, og derfor kan vi helt sikkert også hjælpe dig med det problem, du skulle stå med.

Har du spørgsmål til et konkret problem, eller vil du høre mere om, hvad vi kan tilbyde, er du mere end velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular nederst på siden, eller indhente et uforpligtende tilbud gennem formularen ovenfor. Så kommer vi med vores bud på, hvad vores kloakmester på Amager, Frederiksberg og i København, kan gøre for dig.

Orange rør til kloakering

Kloakmester Frederiksberg, København og Amager med døgnvagt ved akutte tilfælde

Skader har det med ofte at opstå på de mest ubelejlige tidspunkter: Pludselig står man med en stoppet kloak sent om aftenen eller en tidlig søndag morgen. Hos os har vi døgnvagt, så du kan få fat på os uanset tidspunkt, hvis uheldet er ude og der opstår et akut tilfælde.

Kloakken er husejerens ansvar

Som husejer er alle kloakledninger på din grund din private ejendom. Det betyder, at det er dit ansvar at holde kloaksystemet i orden. Hvis der opstår fejl i kloaksystemet, er det også dit ansvar at få spulet og repareret kloakledningerne. Vær dog opmærksom på, at det aldrig er en god ide at spule kloakledningerne forebyggende – det kan gøre meget mere skade end gavn. Et vedligeholdt kloaksystem minimerer også risikoen for rotter, så du undgår rottebekæmpelse. Kontakt vores kloakmester, når du behøver hjælp på Amager eller Frederiksberg.

Ikke tilkoblet det offentlige kloaksystem?

Alle husejere, der ikke er tilkoblet til offentlige kloaksystem, skal inden år 2020 selv sørge for at rense deres spildevand, før det bliver ledt ud i vandløb eller siver ned i jorden. Vil du gerne have dit kloaksystem tilkoblet et allerede eksisterende kloakanlæg? Eller har brug for hjælp til at få etableret et passende rensnings- eller nedsivningsanlæg på din grund? Om det er det ene eller det andet – så kan vi hjælpe.

Ring på 27 63 31 14 eller udfyld vores kontaktformular, hvis du har brug for en vurdering af tilstanden af dine kloakker eller et tilbud på en anden opgave på Amager og i resten af København.

Kontakt os

Kloakservice på gaden

 

Kontakt

Få et uforpligtende tilbud

"*" indikerer påkrævede felter

Jeg er ikke en robot
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Skriv til os

Ring til os