Døgnservice: 70 60 48 45

Forebyg skader med skybrudssikring

Er du en af de mange danskere, der bliver nervøse, når vejrprognoserne varsler skybrud, fordi du ved, at du risikerer at få vand i huset, når himlens sluser åbner sig? Eller måske fordi du ved, at vandet vil samle sig på steder, du absolut ikke vil have det?

Så kan vi hjælpe: Vi kan foretage en skybrudssikring af din bolig og på den måde forhindre mange af de skader, man ofte vil opleve i forbindelse med et skybrud. Kontakt os, hvis du er interesseret i skybrudssikring af dit hus eller har nogle spørgsmål. Du kan enten ringe til os på 70 60 48 45 eller udfylde vores kontaktformular:

Uforpligtende tilbud

Jeg er ikke en robot
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Få et uforpligtende tilbud på skybrudssikring

I samarbejde med Bolius – Boligejernes Videncenter kan vi give dig en ekstra grundig gennemgang af dit hjem, hvor vi går igennem boligen fra kælder til kvist og ser på, hvor der er risiko for skader, hvis der kommer voldsom regn. Herefter udformer vi et uforpligtende tilbud på renoveringer eller på de ændringer, der skal til i eksempelvis kloakken for at give dig god skybrudssikring.

Sikring ved oversvømmelse

Håndtering af regnvand gør også en forskel

Vejret og de stigende nedbørsmængder kan vi ikke ændre på, men haveejere kan med korrekt håndtering af regnvandet gøre deres for at få vandet til at sive langsommere ned i jorden eller kloakkerne – og på den måde mindske risikoen for oversvømmelser. De kan nemlig få etableret:

  • Regnvandsbede
  • Forsinkelsesbassiner
  • Faskiner
  • Vandrender

Man kalder denne håndtering af regnvand, som foregår så tæt på kilden som muligt, for LAR, og det står for Lokal Afledning af Regnvand eller Lokal Anvendelse af Regnvand. Kontakt Frank Pedersen for en vurdering af, hvad vi kan gøre for at stoppe oversvømmelser på din grund.

Vi hjælper både private og erhverv

Hvad end du gerne vil have foretaget en skybrudssikring af din private bolig eller du vil sikre kontoret, lageret eller boligforeningens kældre, så kan vi hjælpe. Vores mange års erfaring med at arbejde med skybrudssikring, gør det muligt for os at vejlede vores kunder i, hvordan de bedst kommer tørskoet igennem skybrudssæsonen. Kontakt os på 70 60 48 45 eller udfyld vores kontaktformular.

 

Kontakt

Få et uforpligtende tilbud

"*" indikerer påkrævede felter

Jeg er ikke en robot
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Skriv til os

Ring til os