Kloakservice Lyngby & Bagsværd

Ring: 26 79 53 68 Skriv besked

Døgnservice: 26 79 53 68

Er skaden sket?

Har du brug for kloakservice i Lyngby, Bagsværd og omegn, så er Frank P klar til at hjælpe. Vi tilbyder døgnvagt, så selv hvis din kloak flyder over midt om natten, er der professionel hjælp at hente. Vi tilbyder tv-inspektioner af din kloak, der nemt og hurtigt kan foretage fejlfinding i form af sætningsskader, forskudte samlinger eller anden brud på rør og kloak. I visse tilfælde er der også tale om rødder fra nærliggende træer, der ødelægger kloaksystemet. Frank P er din kloakservice Lyngby der tilbyder hjælp ved både akutte tilfælde eller renoveringer.

Vi hjælper gerne

Uanset om der er tale om en stor eller lille opgave, så kommer vi gerne og ser på situationen. Vi kan blandt andet udføre tv-inspektioner, slamsugninger og spuling som kloakservice i Bagsværd og Lyngby. Vi gør brug af professionelt udstyr, der kan arbejde selv i svært tilgængelige områder af kloakken, og vi servicerer både private og erhverv.

Vi tager os af forsikringen

Vores tv-inspektioner optager undervejs, så der er bevismateriale til dit forsikringsselskab ved skader. Derudover tager vi os også af kontakten med dit forsikringsselskab vedrørende skadesomfang, reparationstid og økonomi, så du ikke skal bekymre dig om noget. Kontakt din kloakservice i Lyngby eller Bagsværd, så klarer vi resten

Træt af kloaklugt?

Har du allerede været igennem alle husråd og kan snart ikke klare kloaklugten i hjemmet mere? Så er vi din redning. En kloaklugt kan være ulidelig i hjemmet og skabe store frustrationer. Hvis skaden er sket, skal der professionel hjælp til, førend lugten forsvinder. Vi udfører kloakrensninger af alle typer med vores spulevogn, så du kan nyde hverdagen i hjemmet igen.

Kontakt din kloakservice Bagsværd og Lyngby

Er din opgave akut, kan vi ofte udføre en kloakrensning inden for ca. 2 timer. Kontakt os som din kloakservice i Bagsværd og Lyngby, så udbedrer vi skaderne på din kloak. Frank P tilbyder døgnvagt, så vi er altid tilgængelige på telefonen eller via vores kontaktformular.

Uforpligtende tilbud

 

Kontakt

Få et uforpligtende tilbud

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Skriv til os

Ring til os