Kloakservice Taastrup & Ishøj

Ring: 26 79 53 68 Skriv besked

Døgnservice: 26 79 53 68

Stor erfaring med kloakservice

Vi har mange års erfaring med kloakservice nær Taastrup og Ishøj. Vi kører dagligt ud til mange typer opgaver og kører også ud til opgaver på kort varsel ved akutte problemer. I tilfælde af akutte problemer kan du ringe direkte til os på telefonnummeret i bunden af vores hjemmeside. Vi tilbyder også døgnvagt, hvis problemerne skulle opstå udenfor vores normale tider. Frank P er din kloakservice nær Taastrup, Ishøj og det meste af Sjælland.

Professionel hjælp hver gang

Du vil altid blive mødt at professionelle og imødekommende fagfolk med mange års erfaring.

Uanset om der er tale om en stor eller lille opgave, så kommer vi gerne og ser på situationen. Vi kan blandt andet udføre tv-inspektioner, slamsugninger og spuling som kloakservice i Bagsværd og Lyngby. Vi gør brug af professionelt udstyr, der kan arbejde selv i svært tilgængelige områder af kloakken, og vi servicerer både private og erhverv.

Konkurrencedygtige priser

Vi tilbyder altid kloakservice til fornuftige priser. Vi kommer altid hele vejen rundt, og ingen opgave er for lille eller for stor. Her går vi aldrig på kompromis med kvaliteten uanset opgavens omfang. Kontakt os på siden her, og få en konkret pris på kloakservice nær Taastrup eller Ishøj.

Akut kloakservice Taastrup og Ishøj

Står du med en akut opgave? Så kontakt os direkte på nummeret herunder, så kommer vi hurtigst muligt ud til dig. Vi kan ofte udføre en kloakrensning indenfor ca. 2 timer.

Uforpligtende tilbud

 

Kontakt

Få et uforpligtende tilbud

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Skriv til os

Ring til os