Kloakservice Albertslund & Vallensbæk

Ring: 26 79 53 68 Skriv besked

Døgnservice: 26 79 53 68

Professionel Kloakservice nær dig

Har du brug for professionel kloakservice nær Albertslund eller Vallensbæk? Vi er et team af erfarne og kyndige fagfolk som altid yder det højeste kvalitetsniveau. Vi er specialister i en lang række opgaver inden for kloakservice og tilbyder også døgnservice på størstedelen af Sjælland. Vores fagfolk er klar til at hjælpe på alle tider af døgnet og kører ud i weekender og helligdage. Kontakt os her for kloakservice til attraktive priser.

Skal skaden dækkes af forsikring?

Vi dokumenterer alle fejl på kloakken ved vores tv-inspektion, hvis forsikringen skal dække skaderne. Vi dokumenterer alt og sender det til forsikringen. Du skal blot kontakte os, og så håndterer vi skadesrapporten og alt praktisk med forsikringen. Du er derfor i trygge hænder hele vejen igennem.

Akut kloakservice

Uanset om du har stoppet toilet eller skader på kloakken, så kører vi akut ud og kan i de fleste tilfælde være ude hos jer indenfor 2 timer. Vi sender altid kun erfarne og veluddannet fagfolk, som hurtigt kan vurdere og udbedre skaden. Vi har erfaring med alle typer kloakskader og vores spulevogn kan klare de fleste opgaver.

Attraktive priser

Vi tilbyder høj kvalitet til attraktive priser. Vi har altid faste priser på vores arbejde og døgnservice. Få et overblik over vores takster på prisoversigten.

Kontakt os for kloakservice nær Albertslund og Vallensbæk

Vi kører på det meste af Sjælland og har i mange år kørt i og områderne omkring Albertslund og Vallensbæk. Vi holder til dagligt til i Greve, hvor vi kører ud fra. Kontakt os, hvis du har problemer med kloakken, eller hvis du har spørgsmål til vores arbejde.

Uforpligtende tilbud

Kontakt

Få et uforpligtende tilbud

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Skriv til os

Ring til os