Brolægger med sand på skovl

Anlægs- og kloakentreprise på hele Sjælland

Ring: 70 60 48 45 Skriv besked

Døgnservice: 70 60 48 45

Kloakmester- og anlægsgartnerfirmaet Frank P. er en veletableret virksomhed, der udfører anlægs- og kloakentrepriser på hele Sjælland. Vi startede virksomheden op i 2007 og beskæftiger nu 8-10 mand både sommer og vinter. Vores værksted og maskinpark ligger i Herlev, mens vores kontorfaciliteter ligger i Greve, og på den måde har vi mulighed for at dække et stort område af Sjælland.

Hoved- fag, og underentreprise for både erhverv og privatkunder

Vi udfører en lang række opgaver indenfor fag- og underentreprise, og vi tager også gerne det fulde ansvar for gennemførelsen af alle elementer i byggefasen. Med vores høje serviceniveau og vores kompromisløse tilgang til kvalitet kan du trygt vælge os som din foretrukne samarbejdspartner.

Uforpligtende tilbud

Jeg er ikke en robot
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Kvaliteten er altafgørende

For at kunne leve op til vores egne krav til kvaliteten, arbejder vi altid kun med løsninger og materialer, som forholdene kan bære. Skulle en kunde insistere på en løsning, som vi ikke anbefaler – så takker vi hellere nej tak til opgaven. Det er nemlig altafgørende for os, at der er kvalitet bag det arbejde, vi udfører.

Forventningsafstemning sikrer det gode resultat

Det vigtigste succeskriterium for os er, at vi leverer den bedste service til vores kunder. Derfor sørger vi altid for at forventningsafstemme med vores kunder, inden vi går i gang med en opgave. På den måde sikrer vi, at resultatet kommer til at leve op til vores kunders ønsker og behov.

Gul gravko graver jord

Passionerede medarbejdere

Alle vores medarbejdere er dybt passionerede omkring deres arbejde. For os er opgaverne ikke blot kloak- og anlægsarbejde, men arbejde, vi allesammen brænder for.

Vi bevarer den røde tråd i ethvert projekt

Fleksibilitet er et nøgleord i virksomhedsånden her hos Frank P., og vi holder altid fokus på slutmålet og bevarer den røde tråd i byggeprocessen. Det resulterer alt sammen i, at kunden får den bedste oplevelse med både processen og det endelige resultat.

Frank P. er på telefonen og mailen døgnet rundt, du kan altid komme i kontakt med os ved at ringe på nummeret 70 60 48 45 eller skrive en mail til frank@frankp.dk. Du er også altid velkommen til at udfylde vores kontaktformular – så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Fra vores base i Herlev dækker vi hele Sjælland. Vi udfører blandt andet anlægs- og kloakarbejde i følgende områder:

 

Kontakt

Få et uforpligtende tilbud

"*" indikerer påkrævede felter

Jeg er ikke en robot
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Skriv til os

Ring til os