Kloakservice i Gladsaxe, Ballerup og Værløse

Kloakservice Gladsaxe, Ballerup og Værløse

Få kloakservice i Gladsaxe, Ballerup og Værløse med kloakmester Frank Pedersen. Vores dygtige team kan hjælpe med en lang række opgaver. Kontakt os i dag for hurtig hjælp til dit problem.

Ring: 70 60 48 45 Skriv besked

Døgnservice: 70 60 48 45

Kontakt vores kloakmester

Hos Frank Pedersen kloakmester og anlægsgartner har vi mange års erfaring inden for feltet. Det har givet os omfangsrige kompetencer, der kommer dig til gode, når du har brug for hjælp. Vores ydelser dækker nemlig alt fra spuling af kloak til rottebekæmpelse.

Skal vi komme ud til dig, når du har problemer med kloakken, kan du kontakte os på telefon 70 60 48 45 eller udfylde vores kontaktformular nedenfor. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Få lagt kloakering i Ballerup, Værløse og Gladsaxe

Erfaren kloakservice i Gladsaxe, Ballerup og Værløse

Vi laver kloakservice i både Ballerup, Værløse og Gladsaxe, når du har brug for vores hjælp. Vi møder hver dag både mindre og større problematikker i vores arbejde, hvorfor vi altid er klædt på til at varetage enhver opgave. Ser vi et større problem i forbindelse med vores kloakservice, vil vi altid sørge for at udbedre det hurtigst muligt.

Nogle gange kan det betyde, at vi er nødt til at lave en udskiftning af kloakrørene, fordi der findes skader, brud eller sætning. Men vi sørger altid for at lave området pænt igen. Dette ordner vores dygtige anlægsgartner.

Kloakservice døgnet rundt

Vores kloakservice i Værløse, Gladsaxe og Ballerup kan bestilles døgnet rundt. Vi har nemlig døgnservice, der kommer dig til undsætning, når der opstår akutte skader. Ring blot til os på telefon 70 60 48 45, så er vi der inden længe.

Vi kan være ved din side i både Ballerup, Værløse og Gladsaxe i de sene aftentimer, de tidlige morgentimer, såvel som midt på dagen, når du behøver det. Udfyld kontaktformularen, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Uforpligtende tilbud

Jeg er ikke en robot
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Kontakt

Få et uforpligtende tilbud

"*" indikerer påkrævede felter

Jeg er ikke en robot
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Skriv til os

Ring til os