Brolægning i Dragør på Amager

Brolægning Hellerup – Gentofte – Lyngby

Døgnservice: 27 63 31 14

Når det gælder brolægning, er især erfaring, præcision og materialevalg afgørende for at få et godt slutresultat. Hos Frank P. har vi arbejdet med professionel brolægning i bl.a. Nordsjælland i over 15 år, så vi kender både faldgruberne og de effektive løsninger. Har du brug for en brolægger i Lyngby, Hellerup, Gentofte eller omegn, så rådgiver vi gerne om bl.a. materialevalg. Vi står for alt fra levering af grus til komprimering, afretning og selve brolægningen.

Flot og holdbar brolægning

Rigtig brolægning holder sig flot i mange, mange år. Netop det er vi eksperter i at sørge for her hos Frank P. Vi ved præcis, hvor meget de rigtige materialer, det rette udstyr og ikke mindst et grundigt forarbejde betyder for det endelige resultat. Det gør os til en pålidelig virksomhed, som kunderne kan stole på. Hos os kan du altid være sikker på at få et ikke bare flot, men også holdbart resultat.

 

Uforpligtende tilbud

Jeg er ikke en robot
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Vi sikrer et flot resultat

Underlaget skal være i orden, når man skal udføre et godt og holdbart stykke brolægningsarbejde. Hvis ikke forarbejdet og underlaget er på plads, risikerer man, at fliserne knækker eller at resultatet på anden måde ikke bliver tilfredsstillende. Når vi udfører brolægning sørger vi altid for, at underlaget passer til den type sten eller fliser, vi lægger.

Ekspertise og erfaring

Vores dygtige medarbejdere har alle lang erfaring fra branchen og har helt styr på deres fag. Deres ekspertise er kundens garanti for holdbar og skridsikker belægning – hvad end der er tale om en indkørsel, en terrasse eller noget helt tredje.

Orange sten lagt i ring

Brolægning der passer til omgivelserne

Med hjælp fra vores håndværkere får du ikke bare flot og holdbar brolægning, du får også et resultat, der passer til de øvrige omgivelser og bliver en del af et helhedsbillede. På den måde er vi med til at skabe sammenhæng mellem eksempelvis terrassen og indkørslen, så det hele går op i en højere enhed.

Kontakt os og hør mere

Har du brug for en brolægger i Hellerup, Lyngby, Gentofte eller et andet sted på Sjælland? Så kontakt Frank P. og lad os tage en snak om dine behov og ønsker, når det kommer til brolægning. Sammen finder vi frem til den helt rette løsning til lige netop dig. Ring på nummeret 27 63 31 14 og hør mere.

 

Kontakt

Få et uforpligtende tilbud

"*" indikerer påkrævede felter

Jeg er ikke en robot
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Skriv til os

Ring til os