Kloakservice i Hellerup: Rør i jorden

Professionel kloakservice Hellerup

Ring: 70 60 48 45 Skriv besked

Døgnservice: 70 60 48 45

Døgnservice af kloakker

Er der sket en skade, så rykker vi hurtigt ud som kloakservice Hellerup. Vi udfører en lang række opgaver inden for kloakservice og tilbyder døgnservice ved akutte situationer. Vi har veluddannede medarbejdere, der sikrer dig et solidt håndværk og en professionel tilgang til opgaven. Vi ønsker at levere høj kvalitet som kloakservice i Hellerup, så du kan opnå et tilfredsstillende resultat som kunde.

Orange kloakrør

Spul, rens og andre kloakopgaver

Det er aldrig en god oplevelse, når der er problemer med kloakken. Måske står lugten og det beskidte vand op af afløbene til gene for alle i boligen, og alle husråd er afprøvet. Her er Frank P din redning for kloakservice i Hellerup. Vi udfører både kloakrensning, slamsugning, spul af faldstammer, tv-inspektioner for fejlfindinger i kloakken og andre kloakopgaver. Vi kan reparere alle kloakskader, store som små.

Vi kontakter forsikringen

Ved tv-inspektion kan vi tilgå selv svært tilgængelige områder i din kloak. Vores professionelle maskiner optager hele forløbet, så der efterfølgende er dokumentation til din forsikring. Derudover tager vi os af kontakten med dit forsikringsselskab, så du kan slappe af. Du skal blot kontakte os ved en skade, så klarer vi resten.

Kloakservice for private og erhverv

Vi servicerer både private og erhverv hele døgnet. Vi ønsker at levere kvalitet og god service til alle vores kunder uden at de skal betale ekstra. Ved akutte situationer kan vi ofte udføre en kloakrensning inden for ca. 2 timer. Vi sender kun veluddannede og erfarne fagmænd til at udbedre din skade i kloakken og vores spulevogn kan klare langt de fleste opgaver.

Kontakt os for kloakservice Gentofte og Hellerup

Uanset om du står i vand til knæene, toilettet er stoppet eller du mistænker skader i kloakken, så kommer vores kloakservice Gentofte og Hellerup dig til hjælp. Vi sender en spulevogn og fagmand, så du kan forvente et veludført stykke arbejde af kvalitet. Kontakt os hvis du ønsker god kloakservice i Gentofte og omegn til høj kvalitet og attraktive priser.

Uforpligtende tilbud

Jeg er ikke en robot
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

 

Kontakt

Få et uforpligtende tilbud

"*" indikerer påkrævede felter

Jeg er ikke en robot
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Skriv til os

Ring til os