Effektiv kloakservice Hvidovre

Ring: 26 79 53 68 Skriv besked

Døgnservice: 26 79 53 68

Problemer med afløbet?

Står du i vand til knæene eller er toilettet tilstoppet, så kontakt os som kloakservice Hvidovre. Vi sender professionelle fagfolk til både kloakservice, fuldrensning af faldstammer, tv-inspektioner, slamsugning og kloakspuling. Hos Frank P ønsker vi at tilbyde kvalitet og god service til attraktive priser. Så kontakt os som kloakservice i Hvidovre og omegn, så udbedrer vi dine kloakskader.

Døgnservice af kloakker

Vi er tilgængelige hele døgnet, og ved akutte skader kan vi som oftest udføre en kloakrensning inde for ca. 2 timer. Med en hurtig og effektiv slamsugning kan vi udbedre forstoppelser på den bedste vis. Derudover udfører vi kloakspuling af dit toilet, håndvask eller andre afløb til fornuftige priser.

Dokumentation til forsikringen

Ved andre skader i kloakken kan vi udføre TV-inspektion af alle rørene og lokalisere skaderne hurtigt og effektivt. Vores professionelle maskiner sørger for at sende optagelser af den skadede kloak til dit forsikringsselskab, og vi tager os af den efterfølgende kontakt. Du skal altså blot kontakte os som din kloakservice i Hvidovre, så klarer vi resten.

Kloakservice Rødovre og Glostrup

Vi udfører kloakrensninger og anden service i hele Storkøbenhavn herunder Kloakservice Glostrup og Rødovre. Ønsker du en professionel kloakservice af kvalitet og til attraktive priser, så kontakt Frank P allerede i dag. vi hjælper ved både akutte situationer og renoveringer. Vi kommer med mange års erfaring og veluddannede fagfolk.

Vi tilbyder mange års erfaring

Hvis alle husmorråd er sluppet op og kloaklugten stadig chikanerer i boligen, så fortvivl ej. Vi udfører alle typer af kloakarbejde, og ingen opgave er hverken for stor eller lille. Vi er vant til at løse alsidige problemer med vand i kælderen, stoppet toiletter, kloakker beskadiget af nærliggende trærødder samt ubudne gæster i form af rotter. Vi servicerer både private og erhverv med kloakservice Rødovre, Glostrup og Hellerup, så kontakt os på telefon eller udfyld vores kontaktformular.

Uforpligtende tilbud

 

Kontakt

Få et uforpligtende tilbud

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Skriv til os

Ring til os