Anlægsgartner Glostrup – Hvidovre – Rødovre

Døgnservice: 26 79 53 68

Hos aut. kloakmester og anlægsgartner Frank Pedersen har vi stor erfaring med gartneri og en lang række forskellige anlægsgartneropgaver. Vi har gennem tiden udført mange opgaver og kan derfor klare det meste. Vi sørger hele tiden for at være innovative og fleksible, så vi kan følge med tiden og tilbyde moderne løsninger.

Hjælp til både private og erhverv

Vi har forståelse for, at det kan være svært at finde tid og overskud til at ordne haven selv, og derfor står vi til rådighed både for privatpersoner og for kunder fra erhvervslivet og det offentlige. Skal du bruge en dygtig anlægsgartner i Hvidovre, Glostrup eller Rødovre? Så kontakt os endelig.

Professionel rådgivning fra vores eksperter

Måske går du og drømmer om den helt perfekte have, men har svært ved alligevel helt at se den for dig? Her kan vores dygtige anlægsgartnere hjælpe, for de ved alt om arbejdet med haveanlæg og om hvilke blomster, træer og planter, der passer ind, hvilke fliser og belægning, der er bedst at bruge til hvilket terræn og meget

Uforpligtende tilbud

Hvorfor vælge os?

Hos Frank P. har vi samlet et hold af dygtige og egagerede medarbejdere, der hver dag knokler for at give vores kunder den allerbedste service. Vi gør det nemt for vores kunder at vælge os fordi vi:

  • Er nytænkende og fleksible
  • Samarbejder med andre specialister i byggebranchen
  • Har mere end 11 års erfaring med bl.a. anlæg af have
  • Leverer høj kvalitet og holdbare resultater

Kontakt os og hør mere

Hvis du vil gøre noget for din have, kan en anlægsgartner være det rigtige valg. Vi bestræber os altid på at levere arbejde i så høj kvalitet som muligt, og vi sørger også for at overholde aftaler og tidsfrister. Kunne du tænke dig at høre mere om mulighederne for at ansætte en anlægsgartner i Rødovre, Hvidovre eller Glostrup, kan du ringe til os på telefon 26 79 53 68 .

 

Kontakt

Få et uforpligtende tilbud

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Skriv til os

Ring til os