Døgnservice: 26 79 53 68

Brolægning kræver erfaring og præcision. Forudsætningen for at kunne udføre et professionelt arbejde er, at man ved, hvilke materialer, der fungerer til hvilke situationer og at man sikrer sig, at underlaget er i orden. Frank Pedersen er professionel brolægger i hele København og omegn, og vores medarbejdere tager det tunge slæb og skaber løsninger, der holder i mange år.

Kontakt os via formularen eller ring på 26 79 53 68, hvis du skal have udført brolægning af høj kvalitet.

Uforpligtende tilbud

Vælg den rigtige flise

Hvad end det er et fortov, der skal lægges, eller en baggård eller terrasse, der skal have nyt udseende, så er det vigtigt at vælge den rigtige flise. En fliselægning kan nemlig være udført nok så godt, men er materialevalget forkert, knækker fliserne. Fordi det er så afgørende for det endelige resultat at vælge det rigtige materiale, rådgiver vi grundigt om både valg af materialer og læggemønster, før vi går i gang med en opgave.

Vi leverer fliser og grus

En fliselægning er aldrig bedre end underlaget. Underlaget skal være fuldstændig i orden, hvis fliserne skal holde i mange år, og før man kan gå i gang med selve fliselægningen, skal der være et underlag af stabilt grus, som man komprimerer. Vi kan levere både fliser og grus, så du slipper for det tunge slæb.

Valg af materiale til din terrasse

Skal du have lagt terrasse, er der mange overvejelser, der skal gøres, før arbejdet kan gå i gang – og det hjælper vi dig naturligvis med. Vi rådgiver om, hvilke materialer, der egner sig godt det sted, terrassen skal etableres, og vores havearkitekt kan hjælpe med at tegne en terrasse, der passer til lige dine behov og ønsker – og til huset og haven.

Professionel brolægger i København og omegn

Når du bestiller en brolægningsopgave hos Frank Pedersen er du sikker på altid at få en professionel brolægger, og København er ikke det eneste sted, vi arbejder – vi dækker hele området omkring hovedstadsområdet. Kontakt os gerne, hvis du er interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med brolægningsarbejde, eller hvis du har nogle spørgsmål. Udfyld enten kontaktformularen her på siden, eller ring til os på 26 79 53 68.

 

Kontakt

Få et uforpligtende tilbud

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Skriv til os

Ring til os