Dræn og isolering af hus

Omfangsdræn og isolering

Ring: 27 63 31 14 Skriv besked

Døgnservice: 27 63 31 14

Undgå skader, råd og svamp med et omfangsdræn

Det regner meget i Danmark, og de senere år er nedbørsmængderne steget og mange mennesker har oplevet at få vand i kælderen og fugtskader i huset. Et godt omfangsdræn, der kan lede det overskydende regnvand væk, kan minimere risikoen for at få fugt og skimmelsvamp i både kælderen og resten af huset.

Omfangsdræn skal altid etableres af en autoriseret kloakmester, og hos Frank Pedersen er vi specialiserede i denne type opgaver. Kontakt os endelig på telefon 27 63 31 14 eller via kontaktformularen her på siden:

Uforpligtende tilbud

Jeg er ikke en robot
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Tjek huset for fugt

Hvis du kan både se og mærke, at husets fundament og sokkel suger fugt til sig, kan det være en rigtig god ide at få etableret et omfangsdræn. Det er nemlig et tydeligt tegn på, at eksempelvis regnvand ikke bliver ledt ordentligt væk fra bygningen, og bliver der ikke gjort noget ved problemet, risikerer du at få alvorlige fugtskader i huset som råd og skimmelsvamp, der giver et dårligt indeklima og er direkte sundhedsskadeligt.

Omfangsdræn isolering

Er et omfangsdræn den rigtige løsning?

For at vurdere om et omfangsdræn er den rigtige løsning, bør du altid få foretaget en forundersøgelse. Her kigger man bl.a. efter tegn på fugt i og på huset, bestemmer årsagen til fugten samt undersøger jordforholdene, da de har stor betydning for omfangsdrænets effekt. Det kan være en god ide at få hjælp fra en geotekniker eller en byggesagkyndig, og du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål.

Isolering af kældervæg

Samtidig med, at du får etableret omfangsdræn – og mens huset alligevel er gravet frit – kan det være en rigtig god ide også at få isoleret kælderens ydervæg. Selvom omfangsdrænet vil lede vandet væk, kan kældervæggene nemlig stadig virke kolde og klamme, og derfor anbefaler vi også at få foretaget en fugtisolering. Merudgiften vil ikke være særlig stor, da alt gravearbejdet allerede er udført.

Mange års erfaring

Hos Frank Pedersen er fleksibilitet og punktlighed i fokus, og det er det for at kunne give vores kunder de bedste resultater. Vi har mere end 11 års erfaring med forskellige typer af kloakopgaver, og vi ved, hvordan vi løser en opgave til kundens tilfredshed og på den bedst mulige måde. Vi holder kunderne orienteret om projektet hele vejen igennem, og vi leverer kvalitet og gennemsigtighed, så kunden altid ved, hvad der sker.

Vi hører gerne fra dig, hvis du har spørgsmål til noget, eller hvis du er interesseret i at få etableret omfangsdræn. Du kan fange os på telefonen på 27 63 31 14, eller du kan udfylde vores kontaktformular.

 

Kontakt

Få et uforpligtende tilbud

"*" indikerer påkrævede felter

Jeg er ikke en robot
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Skriv til os

Ring til os