Kloakmester Lyngby, Gentofte og Hellerup

Ring: 26 79 53 68 Skriv besked

Døgnservice: 26 79 53 68

Få en professionel fagmand

Frank P tilbyder veluddannede og professionelle fagmænd som din kloakmester i Gentofte og omegn. Vi udfører alle typer af kloakarbejde lige fra slamsugning, faldstammerensning, tv-inspektioner og meget mere. Vi servicerer både private og erhverv og kan løse alle størrelser af opgaver. Så kontakt din kloakmester i Hellerup, Gentofte eller Lyngby og få professionel hjælp til attraktive priser.

Få skader dækket af forsikringen

Skal forsikringen dække dine kloakskader, så sørger vi for at filme fejl på kloakken ved vores tv-inspektion samt at sende det til dit forsikringsselskab. Du skal faktisk ikke foretage dig andet end at kontakte os, så laver vi en skadesrapport og håndterer al kommunikation med din forsikring. Vores tv-inspektion kan tilgå hele din kloak, så du kan føle dig sikker og i trygge hænder.

Stor variation af opgaver

Der kan være mange grunde til at kontakte din kloakmester i Lyngby og omegn. Vi udfører alt fra rens og spul af tagnedløb, toiletter, faldstammer samt rodskæringer, lokalisering og udbedring af kloakskader og meget mere. Vi kan reparere alle kloakskader, og med vores mange års erfaring i branchen er vi det sikre valg af kloakmester.

God service til attraktive priser

Vi ønsker at tilbyde god service og høj kvalitet til attraktive priser. Hos os har vi faste priser for alt vores arbejde, så du ikke føler dig snydt som kunde. Du kan få fat i os døgnet rundt, og ved akutte situationer bestræber vi os for at kunne udføre en kloakrensning inden for 2 timer.

Kontakt din kloakmester Gentofte og omegn

Vi servicerer hele Storkøbenhavn og Nordsjælland. Ønsker du en professionel og dygtig kloakmester til at udbedre dine kloakskader, så kontakt Frank P. Vi har en professionel tilgang til alle opgaver og leverer kun godt håndværk, som du kan godkende. Kontakt os som din kloakmester Hellerup, Gentofte eller Lyngby, så hjælper vi dig videre.

Uforpligtende tilbud

Kontakt

Få et uforpligtende tilbud

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Skriv til os

Ring til os