OK

Kloakservice og TV-inspektion

Problemer med kloakken?

Har din kloak været stoppet to eller tre gange indenfor kort tid? Så er der stor sandsynlighed for, at der er skader, fejl eller brud på dele af kloaksystemet. Frank P. tilbyder kloakservice i form af bl.a. TV-inspektion af kloakken. På en TV-inspektion kan vi se, om der for eksempel er sætningsskader, forskudte samlinger eller brud på rørene i kloakken, eller om der er rødder fra et nærliggende træ, der laver skader i systemet. Har du brug for en kloakmester i Gentofte, Lyngby eller Hellerup - så kan Frank P. hjælpe.

Ring til os på 27 63 31 14 eller skriv til os via kontaktformularen her, så vender vi tilbage hurtigst muligt:

Få et uforpligtende tilbud
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer eller din e-mail

Forsikringsskader

Er der sket en skade på din kloak, foretager vi en TV-inspektion. Her bruger vi professionelt udstyr, der gør det muligt for os at få et kamera helt ind de kloakrør, der ellers er svære at komme til, og på den måde kan vi lynhurtigt se, hvor skaden ligger. Optagelserne fra kloakrørene sender vi til dit forsikringsselskab, og vi tager os også af al kontakten med dem vedrørende informationer om økonomi, skadesomfang og reparationstid.

Fra start til slut

Når vi arbejder med forsikringsskader, tager vi os altid af hele processen, så den bliver så nemt for dig som muligt. Vi tager med andre ord hånd om hele opgaven fra start ti slut, og nøjes ikke kun med at identificere skaden. Vi graver op og reparerer skaden, og så genetablerer vi naturligvis også det omkringliggende område og sørger for kontakten til forsikringsselskabet:

  • Vi foretager en kloakrensning af rørende ved hjælp af højtryksspuling
  • Vi foretager en TV-inspektion, hvor vi kan finde frem til fejlen
  • Vi laver en skadesrapport
  • Vi udarbejder en renoveringsplan og kommer med en pris på projektet
  • Vi tager kontakt til dit forsikringsselskab

Professionelle medarbejdere med god erfaring

Når du gennem os bestiller en kloakmester til Lyngby, Hellerup, Gentofte eller et andet sted i nærheden af København, er du altid garanteret solidt håndværk og en professionel tilgang til arbejdet. For os er det vigtigt at give vores kunder den bedste løsning på deres problem, og derfor leverer vi altid høj kvalitet og holder kunden godt informeret omkring hele processen.

Brug for en kloakmester i Hellerup, Gentofte eller Lyngby?

Hvis du bor et sted i Københavnsområdet og har du brug for hjælp til udbedring af et problem med kloakken, så hører vi gerne fra dig. Vi har døgnvagt, hvilket vi sige, at du kan få fat på os 24 timer i døgnet, hvis der opstår en akut skade. Du er også velkommen til at tage kontakt, hvis du har spørgsmål til noget. Du kan fange os på telefon 27 63 31 14 eller skrive via vores kontaktformular.