Anlægsgartner Hellerup og Gentofte

Vi kan klare alle opgaver inden for anlægsgartneri i Hellerup, Gentofte og omegn

Det vigtigste for os er vores kunders tilfredshed, og derfor kan vi udføre lige det anlæg, som du ønsker til din have. Vi udfører arbejdet i så høj kvalitet så muligt og gør kun brug af de bedste producenter og leverandører, sådan at vi leverer et flot resultat, som kan nydes i mange år fremover. Vi har mange års erfaring med forskellige haveanlæg og anlægsopgaver, hvilket betyder, at vi er rustet til at klare alle mulige opgaver. Vores erfaring gør det også muligt at rådgive vores kunder om for eksempel fliser, anlægsløsninger eller noget helt andet, hvis der skulle blive brug for det.

Hvem er kloakmester og anlægsgartner Frank Pedersen?

Vi er hos Aut. kloakmester og anlægsgartner Frank Pedersen et kompetent team på 6-9 kloakarbejdere og anlægsgartnere. Vi udfører flotte haveanlæg i Hellerup, Amager, Charlottenlund og Gentofte. Vi har mange års erfaring, ligesom vi har et tæt samarbejde med andre specialister indenfor byggebranchen. Det betyder, at vi er i stand til at tilbyde løsninger udover vores eget fag, hvad enten det gælder en stor eller lille opgave. I alle vores opgave er det vigtigste for os kundetilfredsheden, og derfor går vi ikke fra en opgave, før du som kunde er helt tilfreds.

Kontakt din anlægsgartner i Hellerup og Gentofte

Hvis det er på tide, der sker noget nyt og flot i haven, er vi de rigtige at gå til. Vi kan både efterleve dine ønsker og rådgive, hvis du er i tvivl om, præcis hvad du ønsker dig. Lyder det interessant, skal du være mere end velkommen til at kontakte os direkte på telefon 27 63 31 14.