12

SKYBRUDSSIKRING

Får du vand ind i huset, når himlens sluser åbner sig?

Lægger vandet sig de steder på din grund, hvor du absolut ikke vil have det?

Alle taler om vejret, men ingen gør noget ved det, sagde den dansk tegner og satiriker med det rammende navn Storm P.
Og det ligger heller ikke inden for hverken byen, anlægsgartneres eller kloakmestres magt at ændre på vejret. Det som de imidlertid kan hjælpe med, er at foretage skybrudssikring af din bolig, så man afbøder mange af de skader, som ekstrem regn og skybrud kan forvolde. I København er Firmaet Frank Pedersen en af de virksomheder, som har taget den udfordring op.

Vi kan se, at vi får ekstra travlt lige efter Regn og skybrud, hvor folk f.eks. har haft skader og derfor er meget motiveret for at få sikret deres hus bedre, men det er jo både bedre og billigere for husejeren at få foretaget den nødvendige skybrudssikring inden regnen vælter ned, og her er vi klar til at rykke ud til både private, virksomheder og f.eks. grundejerforeninger som gerne vil vide mere om hvordan de f.eks. kommer tørskoet gennem skybruds sæsonen.

Frank Pedersen og Boligejernes Viden center BOLIUS kan give en ekstra grundig gennemgang af hjemmet fra kælder til kvist, og herefter udforme et u-forpligtiget tilbud på Renoveringen eller de Ændringer som skal til På Kloakken / skybrudssikringerne.

Interesserede kan læse mere og få tips, trick og inspiration til klimatilpasning af både hus og matrikel på www.klimatilpasning.dk eller kigge forbi facebooksiden http://www.facebook.com/klimatilpas, hvor både offentlige og private borgere og virksomheder kan dele deres erfaringer med klimatilpasning og skybrudssikring.