Kloakservice på Amager og i Hellerup

En kloak bliver som alt andet slidt op med tiden. Vil man undgå at stå med akutte problemer og gener, fordi kloakken ikke fungerer længere, kan det være en god idé at få udført løbende kloakservice. Med kloakservice kan man nemlig forebygge skaderne og udskifte de dele, der behøver det, inden selve problemet opstår. Hvis man vil undgå de irriterende akutte problemer, skal man altså vælge at få udført kloakservice regelmæssigt. Så er man ude over overraskelserne.

Vi udfører kloakservicen uanset om det er på Amager eller i Hellerup

Hos Aut. kloakmester og anlægsgartner Frank Pedersen har vi stor erfaring og ekspertise indenfor området med kloakservice. Vores vigtigste parameter er kundetilfredsheden, for der måler vi vores egne evner. Med os får du altså et stykke arbejde af høj kvalitet, der både giver flotte og holdbare resultater. Vores filosofi er at sætte fokus på kvalitet, vores kunde og det gode håndværk. Med os får du altså ikke bare en hurtig kloakservice, men en grundig gennemgang af din kloak. Vores mål er nemlig, at du bliver tilfreds.

Tag kontakt til os for kloakservice i Hellerup og på Amager

Vi har som sagt mange års erfaring indenfor kloakservice. Derudover har vi også tæt kontakt og samarbejde med andre indenfor og tæt ved vores fag, sådan at vi kan tilbyde alle mulige løsninger på vores område. Vi tager imod både de store og mindre opgaver i Hellerup og på Amager. Tænker du på at få udført kloakservice på din kloak, kan du med fordel ringe til os på telefon 27 63 31 14 for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig.