Anlægsgartner & Kloakmester Amager

Som autoriserede kloakmestre tilbyder vi hos Frank Pedersen alt indenfor kloakarbejde og –service. Problemer med kloakken er irriterende og besværlige, og derfor er vi hurtige til at rykke ud og fixe problemer. Kloakservice er en god idé, hvis man ønsker at forebygge eventuelle problemer og skader på kloakken. Uanset opgavens størrelse og formål, står vi hos Frank Pedersen klar til at varetage opgaver for både erhvervsdrivende, det offentlige og private på Amager.

Som anlægsgartner & kloakmester på Amager klarer vi alle problemer med kloakken

Hos os er det vigtigste kundetilfredsheden. Derfor forsøger vi altid at udføre vores arbejde i så høj kvalitet som muligt, hvad enten det gælder store eller små opgaver. Derudover sætter vi også en ære i at udføre god service, så vi overholder vores tidsfrister og deadlines. Desuden er vi medlem af TIK, Teknologisk Instituts kvalitets service, som er din garanti for et stykke kloakarbejde af højeste kvalitet. Vi arbejder innovativt og fleksibelt, sådan at vi hele tiden er opdateret på udviklingen og kan tilbyde vores kunder de nyeste løsninger.

Vi klarer hurtigt problemerne som anlægsgartnere & kloakmestre på Amager

Hvis der skulle opstå problemer med kloakken eller det er tid til et servicetjek, er vi altså de rigtige at kontakte. Vores ekspertise, erfaring og tætte samarbejde med andre indenfor og udenfor vores fag gør os til det rette valg, når det kommer til alt indenfor kloakarbejde. Hvis der derfor opstår et behov for kloakarbejde af den ene eller den anden art, skal du være meget velkommen til at tage kontakt til os via telefon på nummeret 27 63 31 14.