Haveanlæg og Nyanlæg

Frank P. klarer små og store opgaver for private, ejendomsselskaber og foreninger. Kontakt os via formularen eller ring, hvis du har et anlægsarbejde som du skal have udført.Vi er medlem af Danske Anlægsgartnere DAGDette sikrer dig professionel rådgivning og udførelse af opgaver.Kun kvalificerede fagfolk kan opnå dette medlemskab.Når der skal laves et anlægsarbejde er det meget vigtigt at det bliver udført korrekt, med de rigtige bundopbygninger så det kan holde i mange år. Et anlægs eller vedligeholdelses arbejde skal udføres med finesse og akkuratesse og med den nyeste viden omkring dette.Se mere på foreningens hjemmeside: www.danskeanlaegsgartnere.dkFrank P. klarer små og store opgaver for private, ejendomsselskaber og foreninger. Kontakt os via formularen eller ring, hvis du har et anlægsarbejde som du skal have udført

Som kunde hos Frank p. modtager du inden for 8 dage en skriftlig ordrebekræftelse, der beskriver alle aftaler og arbejdsopgaver. Er der større ændringer til projektet undervejs, modtager du en skriftlig bekræftelse på disse inden for 2 arbejdsdage.

Du er med hele vejen

Dialogen med dig er grundlaget for vores arbejde – og for din tilfredshed som kunde. Derfor er du naturligvis med på sidelinjen hele vejen.

Vi sørger for, at dine ønsker bliver indarbejdet i projektet. Og dukker der spørgsmål op undervejs, kan du til hver en tid trække på vores medarbejderes store faglige viden.

Anlægsgartner Frank P renoverer og nyanlægger haver i alle størrelser og stilarter. Vi laver nye terrasser, lægger sten og fliser, opsætter hegn, planter nyt og meget, meget mere.

Skal haven omlægges, står vi altid til rådighed med rådgivning og planlægning, så haven bliver helt i den stil, som I ønsker det.

Gartneropgaver

Små opgaver, klipning af roser, pleje af bede og beplantninger, fræsning, kantskæring, beskæring og hvad der ellers kan forventes af en anlægsgartner.

Dit Haveanlæg

Fra Design til udførelse af din drømmehave.