Anlægsgartner Charlottenlund

Hos Aut. Kloakmester og Anlægsgartner Frank Pedersen har vi stor erfaring med gartneri. Vi har udført mange opgaver gennem tiden og kan derfor klare det meste. Vi sørger hele tiden for at være innovative og fleksible, sådan at vi kan følge med tiden og tilbyde moderne løsninger. Vi har forståelse for, at det kan være svært at finde tid og overskud til at ordne haven selv, og derfor står vi til rådighed både for erhvervslivet, det offentlige og selvfølgelig for private. Vi udfører gartneropgaver i Charlottenlund.

Gartneren laver haven smuk

Hvis haven trænger til et ansigtsløft, er vi det rette valg. Som husejer eller virksomhedsejer kan det være svært at se sig ud af, hvordan man skal gøre haven smuk. Kender man ikke så meget til blomster og planter, kan det være svært at se for sig, hvordan haven kan komme til at se ud. Her kan vi være til stor hjælp. Vi har nemlig stor ekspertise indenfor blomster og planter, som vi gerne deler ud af, ligesom vi kan tilkoble vores egen havearkitekt Lene Palmer. På den måde kan vi give vores kunder et skræddersyet og gennemtænkt resultat, der ikke kun er smukt at se på, men som også holder i længden.

Kontakt din anlægsgartner i Charlottenlund

Hvis du vil gøre noget for din have, kan en gartner være det rigtige valg. Vi bestræber os altid på at levere arbejde i så høj kvalitet som muligt, og vi sørger også for at overholde aftaler og tidsfrister. Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, kan du ringe til os på telefon 27 63 31 14.