recent-feaimg4

Aut. Kloakmester

Aut. Kloakmester

Aut. Kloakmester & Anlægsgartner Frank Pedersen er et Aut. kloakmester firma. Vi udfører derfor alle former for kloak anlæg, også opgravning og reparation af opståede skader eller nedslidte ledninger, samt defekte kloaksystemer.Kontakt os via formularen eller ring, hvis du har et arbejde som du skal have udført

 

Når der er tale om forsikrings skader, er vi derfor et godt valg, da vi tager hånd om hele entreprisen, så der ikke opstår nogle løse ender i kontakten mellem dem og forsikringsselskabet.

 

Skal de bygge nyt hus, eller lave en tilbygning, kan vi lave en tegnings plan, og udfra den give et bud på hvad prisniveauet vil blive.

Er deres regnvands brønd blevet utæt, eller er en fod bøjning smuldret, kan vi også skifte dette.

 

Omfangsdræn

 

Mange huse med kælder og tilhørende omfangsdræn, har haft vand i kælderen.Dette er sandsynligvis sket fordi brøndene ikke er sikret mod tilbage løb, sådan at vandet løber tilbage i dræn og gulvafløb og videre ind i deres huse fordi gade kloakken er fyldt.

Man kan undgå dette ved at sætte pumpebrønd med indbygget kontraventil, samt sætte højvandslukkere på bestemte ledningsstræk eller udvalgte gulv afløb, man burde også tænke på om pågældende gulv afløb nu også er i funktion, så man i virkeligheden burde få det afproppet.

 

Når du ejer et hus, er alle kloakledninger på din grund din private ejendom. Det er dit ansvar at holde kloaksystemet i orden, og det er dit ansvar at få spulet og repareret kloakledningerne, når der opstår fejl. Bemærk, at det ikke er nogen god ide at spule forebyggende, da dette kan skade kloakken.

 

Det er kommunens opgave at sørge for en effektiv og velfungerende afledning af spildevand fra dit hus.

 

Kommunens ansvar gælder fra stueplan/terræn. Det er dit ansvar at sørge for afledning af spildevand fra

 

kælderen.yderligere info kan hentes ved at søge på kloak på, www.tik.teknologisk.dk/.

Categorised in: recent-post