Anlægsgartner belægning

Brolægning – Fliselægning

Fliselægning kræver erfaring og præcision. Forudsætningen for en professionel fliselægning er, at man tænker sig om med materialevalget, og at man bruger tid på at sikre, at underlaget er i orden, vi er eksperter i professionel fliselægning. Vi tager det tunge slæb med fliselægning og skaber løsninger, der holder i mange år. Kontakt os via formularen eller ring, hvis du har et brolægnings eller fliselægnings arbejde som du skal have udført

 

Fliselægning – vælg den rigtige flise

 

En fliselægning kan være udført nok så godt, men er materialevalget forkert, knækker fliserne alligevel. Derfor rådgiver vi grundigt om materialevalg, Og valg af ligge mønster , inden vi går i gang med fliselægningen. Det er afgørende at vælge den rigtige belægning til det rigtige sted. I en indkørsel, hvor der skal køre biler, er det vigtigt at vælge en holdbar sten/ flise, der kan klare belastningen uden at knække.

 

Fliselægning kræver god forberedelse

 

En fliselægning er aldrig bedre end underlaget. Underlaget skal være fuldstændig i orden, hvis fliserne skal holde i mange år. Før man kan gå i gang med selve fliselægningen, skal der være et underlag afstabilgrus, som komprimeres. vi kan levere både fliser og grus, så du slipper for det tunge slæb. Vi har 15 års erfaring med fliselægning.

 

Terrasse i husets og havens stil

 

Når huset skal have ny terrasse, spiller udseendet naturligt en vigtig rolle. En ny terrasse skal tilpasses husets og havens stil, så den bliver en del af en helhed. Vi bygger terrasser i mange forskellige materialer, for eksempel træ, fliser eller sten. Vi rådgiver gerne om, hvordan man vælger det materiale, der passer bedst til husets og havens stil.

 

Valg af materiale til din terrasse

 

Valget af belægning til en terrasse har betydning for, hvor meget den skal vedligeholdes. Vi hjælper med at rådgive om, hvilke materialer, der egner sig godt det sted terrassen skal etableres. Vores havearkitekt kan hjælpe med at tegne en terrasse, der passer til dine behov. Vi har omfattende materialekendskab og gode leverandører af materialer.. På den måde kan vi skabe terrasser i et væld af klassiske og nye materialer og mønstre.

Categorised in: recent-post